Tréner Crystal Palace chce postúpiť do európskych pohárov

NETKY.SK • 25 December 2015, 10:35 • 2 min
Tréner Crystal Palace chce postúpiť do európskych pohárov

LONDÝN - Tréner Alan Pardew verí, že jeho Crystal Palace si v najbližšej sezóne zahrá premiérovo v európskych pohároch. verí, že jeho Crystal Palace si v najbližšej sezóne zahrá premiérovo v európskych pohároch.

slovakia

left justify in out

Povedal to po prísľube nových majiteľov anglického klubu o veľkej finančnej injekcii.

 

Londýnsky klub minulý týždeň oznámil, že do jeho vlastníckych štruktúr vstúpili Josh Harris a David Blitzer, spolumajiteľom New Jersey Devils a Philadelphia 76ers. Tí budú kontrolovať klub spolu s doterajším predsedom Stevom Parishom.

 

Spolu s ďalšími akcionármi sa dohodli na počiatočnej injekcii vo výške 50 miliónov dolárov na rozvoj štadióna Selhurst Park. Po nej by mala nasledovať ďalšia investícia v rovnakej sume do klubu.

 

"Je veľmi ťažké nezmeniť dynamiku klubu, ktorý funguje veľmi dobre, keď prídu noví majitelia. No myslím si, že David a Josh majú záujem na tom, aby napredoval tak ako doteraz. Môže sa z nás stať väčší klubu, keďže sídlime v Londýne, čo je veľká výhoda," povedal Pardew.

 

Jeho zverencom sa v prebiehajúcej sezóne darí a po 17. kole im patrí výborná šiesta priečka v tabuľke, pričom majú na konte zhodne 29 bodov ako piaty Manchester United a štvrtý Tottenham. "Deväť víťazstiev v sezóne hovorí za všetko. To sa podarilo iba trom ďalším klubom. Máme veľmi dobrú skupinu hráčov, ktorí chcú v druhej časti sezóny hrať tak ako doteraz. Ak sa nám to podarí, tak sa prebojujeme do európskych pohárov. To by bolo fantastické," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies