Tréner Chelsea Sarri napriek špekuláciam naďalej počíta s Moratom

NETKY.SK • 29 Júl 2018, 12:20 • 2 min
Tréner Chelsea Sarri napriek špekuláciam naďalej počíta s Moratom

NICE - Tréner futbalistov anglického klubu FC Chelsea Maurizio Sarri naďalej počíta so službami španielskeho útočníka Álvara Moratu. Dvadsaťpäťročného zakončovateľa spájajú s prestupom do talianskeho AC Miláno, z Apeninského polostrova by zase na Stamford Bridge údajne mohol prísť útočník Juventusu Turín Gonzalo Higuaín.

slovakia

left justify in out

Sarri však Moratu neodpisuje a ráta s ním aj do budúcnosti. "Stále čakám na toho najlepšieho Moratu. V prvom zápase v Austrálii síce nehral veľmi dobre, ale dnes sa najmä v prvých 30 minútach veľmi zlepšil. Som s jeho výkonom spokojný a počítam s ním aj do budúcnosti," uviedol taliansky kouč po dueli vo francúzskom Nice, kde "The Blues" zdolali Inter Miláno (1:1, 5:4 v rozstrele zo značky pokutového kopu).

Morata prišiel do Londýna v lete 2017 z Realu Madrid, v 48 zápasoch za Chelsea nastrieľal 15 gólov. Zo španielskej metropoly vtedy odišiel po druhý raz, v lete 2014 ho kúpil taliansky Juventus Turín. Po dvoch sezónach v drese "starej dámy" sa však vrátil naspäť. S "bielym baletom" dvakrát triumfoval v Lige majstrov (2013/2014, 2016/2017), získal aj dva španielske a dva talianske tituly.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies