Tréner Chelsea Mourinho: Mužstvu chýba inštinkt zabijaka

NETKY.SK • 12 Február 2014, 12:31 • 2 min
Tréner Chelsea Mourinho: Mužstvu chýba inštinkt zabijaka

LONDÝN - Futbalisti anglického futbalového klubu FC Chelsea nepodávajú v ostatnom období výkony hodné lídra Premier League, najmä proti súperom z dolnej polovice tabuľky. Londýnčania v utorok len remizovali na ihrisku West Bromwichu (1:1), ktorý zubami-nechtami bojuje o udržanie sa medzi elitou.

slovakia

left justify in out

Tréner "The Blues" José Mourinho sa po zápase sťažoval, že jeho tímu chýba inštinkt zabijaka. Chelsea viedla gólom Branislava Ivanoviča z nadstaveného času prvého polčasu, no tri minúty pred koncom duelu vyrovnal Victor Anichebe a vybojoval pre svoj klub cenný bod. "Pripravený, kompletný tím by už dávno dal na 2:0 a dovidenia. My sme to však neurobili. Šesťdesiat minút bolo na ihrisku len jedno mužstvo, ktoré nevedelo rozhodnúť o výsledku. Predovšetkým v prvých 15 minútach druhého polčasu," pajedil sa portugalský kouč pre Sky Sports. 

 

Chelsea síce zostala na čele Premier League, ale pred Arsenalom má len dvojbodový náskok. Tretí Manchester City zaostáva o tri body. Arsenal v stredu privíta v šlágri Manchester United, "Citizens" doma hostia Sunderland. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies