Tréner Česka Jarolím: Chýbalo aj šťastie, ale najmä kreativita a nápad

NETKY.SK • 12 Október 2016, 14:26 • 2 min
Tréner Česka Jarolím: Chýbalo aj šťastie, ale najmä kreativita a nápad

PRAHA - Tri kvalifikačné zápasy v boji o MS 2018 v Rusku, nula gólov. Českí futbalisti v utorok v C-skupine doma nečakane remizovali s Azerbajdžanom bez gólov a v tabuľke sa krčia s dvoma bodmi na piatom mieste.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Karla Jarolíma a Cyprus, to sú jediné dve európske reprezentácie, ktoré v boji o MS ešte neskórovali. Jarolím po súboji v Ostrave neskrýval veľké sklamanie. "Niežeby chlapci nechceli. Ale v niektorých situáciách sme zmeškali vhodný moment na kolmú prihrávku. Chýbalo aj šťastie, ale najmä kreativita a nápad," citoval kouča českého národného mužstva portál idnes.cz.

 

Česi začali tlakom, ale rýchly upokojujúci gól nedali. "Každému mužstvu by sa hralo lepšie, ak by dalo rýchly gól. Ale času bolo dosť, aby sme aspoň jeden strelili. Som strašne sklamaný, nesiem to naozaj ťažko. Budeme robiť maximum, aby sme sa oklepali a zvládli ďalšie zápasy," dodal Jarolím.

 

Lídrom skupiny je s plným počtom sveta úradujúci svetový šampión Nemecko. Azerbajdžan je so 7 bodmi a skóre 2:0 druhý. Jeho tréner Robert Prosinečki bol nadšený. "Fenomenálne. Len tak ďalej. Pred štartom kvalifikácie sa nám niečo podobné zdalo nemožné, nevedeli sme si to predstaviť. Teraz je to realita. Poďme sa radovať," citovali bývalého hráča Realu Madrid aj FC Barcelony české médiá.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies