Tréner bundesligového Stuttgartu Veh rezignoval

NETKY.SK • 24 November 2014, 11:56 • 2 min
Tréner bundesligového Stuttgartu Veh rezignoval

BERLÍN - Armin Veh už nie je trénerom nemeckého futbalového klubu VfB Stuttgart. Na svoju funkciu rezignoval deň po domácej prehre 0:1 s Augsburgom, po ktorej jeho zverenci zostali na poslednom mieste bundesligovej tabuľky.

slovakia

left justify in out

"Bol to pre mňa veľmi ťažký krok, pretože tento klub a tím mám vo svojom srdci. Napokon som to ale musel urobiť, pretože som presvedčený, že je to tak správne. Mužstvo je lepšie ako nasvedčuje postavenie v tabuľke, deväť bodov z 12 zápasov je príliš málo," cituje agentúra DPA z oficiálneho vyhlásenia Veha na klubovej stránke.
      

Päťdesiattriročný Veh sa vrátil do Stuttgartu v lete z Eintrachtu Frankfurt, ale nedokázal nadviazať na úspechy, ktoré s tímom dosiahol počas predchádzajúceho pôsobenia. V roku 2007 priviedol Stuttgart k majstrovskému titulu. V prebiehajúcej sezóne ale jeho zverenci vyhrali iba dva ligové duely a vypadli už v 1. kole Nemeckého pohára. Stuttgart v troch uplynulých zápasoch nedal ani gól.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona