Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari túži vyhrať

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 14:19 • 2 min
Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari túži vyhrať

BRAZÍLIA - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari pred nedeľňajším finálovým stretnutím Pohára konfederácií FIFA proti Španielsku deklaroval vôľu svojho tímu získať si naspäť stratený kredit. Duel má výkop o polnoci SELČ a kouč domáceho výberu by chcel triumfom nad Španielskom poslať do sveta správu, že s Brazílčanmi treba vážne rátať.

slovakia

left justify in out

"Španieli ostatných šesť rokov dominovali svetovému futbalu. Ich mužstvo si zachovávalo kontinuitu. Iba občas došlo k výmene nejakého kľúčového hráča. V tomto majú oproti nám výhodu," povedal podľa portálu soccerway.com 64-ročný Scolari a doplnil: "Chceme dosiahnuť to, o čom sme na začiatku turnaja iba snívali. Dostať sa do finále a potom v ňom zvíťaziť."  Tréner úradujúcich majstrov sveta i Európy zo Španielska Vicente del Bosque pred nedeľným finále na slávnej Maracane predznamenal, že na duel s najväčšou pravdepodobnosťou pošle rovnakú základnú zostavu, ako v semifinále proti Taliansku. "Brazílčania absolvovali niekoľko veľmi dobrých priateľských duelov proti zdatným súperom. Na Pohári konfederácií FIFA sa od prvého stretnutia stále zlepšujú. Myslím si, že sú v dobrej forme," zložil "kanárikom" poklonu 62-ročný Del Bosque.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona