Tréner Bosny Sušič po sklamaní na MS ponúkol abdikáciu

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 09:07 • 2 min
Tréner Bosny Sušič po sklamaní na MS ponúkol abdikáciu

SALVADOR - Tréner futbalistov Bosny a Hercegoviny Safet Sušič, ktorý doviedol svoju krajinu historicky prvýkrát na majstrovstvá sveta, ponúkol po vypadnutí v základnej skupine svetového šampionátu svoju abdikáciu. Bosniakov čaká ešte jedno vystúpenie na MS proti Iránu.

slovakia

left justify in out

"Bude to pre mňa veľmi ťažký zápas, po ktorom sa s tímom asi rozlúčim," povedal Sušič. Definitívne sa ešte nerozhodol, podľa vlastných slov tak urobí do desiatich dní.

 

Bývalý vynikajúci futbalista, ktorý vedie Bosnu a Hercegovinu tri roky, sa po prehrách s Argentínou a Nigériou dostal pod paľbu kritiky za taktiku, ktorú v zápasoch stanovil.

 

Bosna sa s turnajom rozlúči v stredu v Salvadore zápasom s Iránom, ktorý má stále šancu na postup. Situáciu však nemá vo vlastných rukách a bude čakať na zaváhanie Nigérie v dueli s Argentínou, ktorý sa hrá v rovnakom čase.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies