VIDEO Tréner Barcelony: Neymar sa proti Bilbau nemusel až tak predvádzať

NETKY.SK • 31 Máj 2015, 19:15 • 2 min
VIDEO Tréner Barcelony: Neymar sa proti Bilbau nemusel až tak predvádzať

BARCELONA – Tréner Barcelony Luis Enrique prekvapivo odmietol brániť Neymara po finálovom zápase Copa del Rey proti Athleticu Bilbao za jeho nevinnú technickú parádičku.

slovakia

left justify in out

V sobotu večer sa konal finálový zápas španielskeho pohára Copa del Rey, v ktorom Barcelona na svojom štadióne privítala Athletico Bilbao. Zápas mali jednoznačne v rukách domáci, avšak posledných niekoľko minút malo veľmi ostrý náboj, keď hráči Bilbaa nezvládli Neymarove schopnosti.

 

Barcelona v tej chvíli viedla 3-1, keď Neymar spracoval dlhú prihrávku pri ľavej postrannej čiare a pokúsil sa protihráča obhodiť efektným oblúčikom. Hráči Bilbaa však po tejto technickej parádičke už neudržali viac nervy na uzde a hneď niekoľkí sa agresívne pustili do Brazílčana.

 


Na pozápasovej tlačovke však tréner Luis Enrique prekvapivo kritizoval Neymara za jeho predvádzanie sa proti Bilbau. "Keby som bol hráčom Athletica, tak by som reagoval rovnako alebo možno ešte horšie," povedal pred novinármi Enrique. "V Španielsku to nemajú moc radi, v Brazílii je chápané v inom kontexte a berú to tam viac ako normálne. Chápem však prečo tak reagovali, keďže v závere zápasu prehrávali."

 


Prekvapivo trénera Luisa Enriqueho podporil v jeho slovách aj Neymarov spoluhráč Gerard Piqué, keď novinárom povedal: "Možno Neymar nemusel predvádzať až také okázalé divadlo."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona