Tréner Barcelony Martino sa zastal Messiho

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 17:40 • 2 min
Tréner Barcelony Martino sa zastal Messiho

BARCELONA - Tréner FC Barcelona Gerardo Martino sa zastal svojho zverenca Lionela Messiho, na hlavu ktorého sa po vypadnutí Kataláncov z Ligy majstrov zniesla veľká vlna kritiky.

slovakia

left justify in out

Štvornásobný držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu planéty bol v stredajšom odvetnom súboji na ihrisku Atletica Madrid na ihrisku takmer neviditeľný a aj zásluhou jeho nevýrazného výkonu Barca prehrala 0:1 a zo súťaže vypadla.

     

"Myslím, že byť Lionelom Messim v tomto živote je veľmi ťažké. V prvom rade preto, že všetko je pre neho tak nespravodlivé. Ak náhodou nezahrá na špičkovej úrovni a tak, ako od neho ľudia očakávajú, automaticky sa privalí obrovská vlna kritiky," povedal Martino na tlačovej konferencii pred sobotňajším duelom Primera Division na ihrisku Granady.
     

Barcelonu čaká v stredu finále Kráľovského pohára proti Realu Madrid. Hrať sa bude vo Valencii na štadióne Mestalla. Martino uviedol, že aj prípadný úspech a zisk prestížnej trofeje nezakryje sklamanie z vypadnutia z Ligy majstrov. "Samozrejme, budem šťastný, ak vyhráme, ale v Lige majstrov sme mali veľké plány a odchod z nej nás všetkých mrzí. Sklamanie je veľké, ale zároveň musíme myslieť na najbližšie zápasy. Do konca ligy zostáva šesť kôl, stále máme šancu na titul," dodal Martino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies