Tréner Barcelony Martino: Messi v roku 2013 pre zranenie dohral

NETKY.SK • 26 November 2013, 09:18 • 2 min
Tréner Barcelony Martino: Messi v roku 2013 pre zranenie dohral

MADRID - Štvornásobný futbalista roka FIFA Lionel Messi si v kalendárnom roku 2013 už pre zranenie zadného stehenného svalu nezahrá. V pondelok o tom informoval tréner FC Barcelona Gerardo Martino.

slovakia

left justify in out

Argentínska hviezda tak bude absentovať aj v utorkovom zápase Ligy majstrov 2013/2014 na ihrisku Ajaxu Amsterdam, ktorý v katalánskej metropole prehral v septembrovom stretnutí 0:4. Martino priznal, že Messiho absencia je citeľná, ale napriek tomu chcú v Holandsku získať minimálne bod znamenajúci definitívne prvé miesto v H-skupine.

 "Už som to vravel tento týždeň, že bez Messiho sme stratili najlepšieho hráča na svete a to vždy narobí nejaké problémy. Ak by som bol našim súperom na druhej strane, tak by som to privítal pozitívne, ale kvalita kádra Barcelony aj tak neznesie žiadne výhovorky," skonštatoval Martino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona