Tréner Barcelony hodnotil tím deviatkou: V roku 2016 môžeme byť ešte lepší

NETKY.SK • 31 December 2015, 10:29 • 2 min
Tréner Barcelony hodnotil tím deviatkou: V roku 2016 môžeme byť ešte lepší

BARCELONA - Získali päť cenných trofejí, podľa ich trénera však nedosiahli strop. Luis Enrique je presvedčený o tom, že rok 2016 môže byť pre futbalistov Barcelony ešte úspešnejší.

slovakia

left justify in out

"Katalánci" strelili v roku 2015 180 gólov, čo je nový španielsky rekord. Vyhrali domácu súťaž, Ligu majstrov i MS klubov, do ich vitríny pribudli aj Španielsky pohár a Európsky superpohár. Neuspeli iba v súbojoch o Španielsky superpohár, ktorý sa stal korisťou Athletica Bilbao.

 

"Bol to pre nás dobrý rok. Pri jeho hodnotení by som použil deviatku, vždy je totiž čo zlepšovať. Počas mojej hráčskej kariéry som sa snažil do každého zápasu dať všetko a túto filozofiu sa usilujem vštepiť aj mojim zverencom. Nesmieme zaspať na vavrínoch a uspokojiť sa s tým, čo sme dosiahli. Rok 2015 je minulosťou, pred nami sú nové výzvy," citovala agentúra Reuters slová Enriqueho, ktoré odzneli po stredajšom hladkom domácom víťazstve 4:0 nad Betisom Sevilla.

 

Lionel Messi oslávil svoj jubilejný 500. štart v drese Barcy gólom, o dva presné zásahy sa postaral Luis Suarez. "Máme za sebou veľkolepý rok. Našim cieľom však je, aby ten nový bol ešte lepší. Stále mame veľkú motiváciu a hlad po úspechoch. Tvoríme ambiciózny tím a urobíme všetko pre to, aby sme získali ešte veľa trofejí," zdôraznil Messi.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona