Tréner Ballardini končí v USC Palermo, nahradí ho De Zerbi

NETKY.SK • 6 September 2016, 15:37 • 2 min
Tréner Ballardini končí v USC Palermo, nahradí ho De Zerbi

PALERMO - Prezident talianskeho futbalového klubu USC Palermo Maurizio Zamparini nezostáva nič dlžný svojej povesti ani v tejto sezóne.

slovakia

left justify in out

S rošádami na trénerskom poste začal už po dvoch kolách najvyššej domácej súťaže - Davideho Ballardiniho nahradil Robertom De Zerbim. Tridsaťsedemročný kormidelník v uplynulých dvoch ročníkoch viedol treťoligovú Foggiu, ale v auguste sa ich cesty rozišli. De Zerbi bude usmerňovať Sicílčanov už v sobotňajšom domácom stretnutí proti vicemajstrovskému Neapolu.


Ballardinimu bolo málo platné, že Palermo v máji udržal v Serie A, Zamparini ho odvolal po remíze 1:1 na pôde Interu Miláno. V úvodnom kole USC podľahol doma Sassuolu 0:1.


V Palerme sa v uplynulom ročníku udialo deväť trénerských zmien. Zamparini ich má celkovo na konte už 60. Majiteľom klubu je 29 rokov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies