Tréner Baernu Mníchov odmieta špekulácie o nahradení Mourinha

NETKY.SK • 27 Apríl 2013, 10:54 • 2 min
Tréner Baernu Mníchov odmieta špekulácie o nahradení Mourinha

BERLÍN - Tréner futbalistov Bayernu Mníchov Jupp Heynckes odmietol špekulácie o svojom návrate na Štadión Santiaga Bernabeua do Realu Madrid, kde by mohol nahradiť Josého Mourinha.

slovakia

left justify in out

Nemeckému koučovi sa 30. júna skončí trojročná zmluva s bavorským veľkoklubom a v Allianz Arene ho nahradí Pep Guardiola. Viaceré médiá začali špekulovať, že by Heynckes mohol v budúcnosti opäť trénovať Real, ak by Mourinho odišiel do londýnskej Chelsea. Šesťdesiatsedemročný kouč bol na lavičke bieleho baletu už v sezóne 1997/98 a priviedol ho k triumfu v Lige majstrov.

"Prosím, prestaňte špekulovať o tom, čo budem robiť po 30. júni. Popíšete o tom celé strany a vo vzduchu budú rôzne špekulácie a nič nebude pravdivé. Ja vuž dlhší čas viem, čo budem po tomto termíne robiť," uviedol v krátkosti Jupp Heynckes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies