Tréner Atletica Simeone priznal: Pred rozstrelom som mal husiu kožu

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 08:32 • 2 min
Tréner Atletica Simeone priznal: Pred rozstrelom som mal husiu kožu

MADRID - Pred jedenástkovým rozstrelom proti Bayeru Leverkusen mal husiu kožu. Atletico Madrid totiž v európskych klubových súťažiach pri kopoch z bieleho bodu predtým vždy zlyhalo. Vlaňajší finalista futbalovej Ligy majstrov na štvrtý pokus prelomil kliatbu a trénerovi Diegovi Simeonemu spadol veľký kameň zo srdca.

slovakia

left justify in out

"Byť opäť medzi ôsmimi najlepšími tímami v Európe je skvelý pocit, mám z toho zimomriavky. Chcel by som sa poďakovať nielen hráčom, ale aj našim skvelým fanúšikom, ktorí mi dnes urobili veľkú radosť. Možno si ani sami neuvedomujú, akú dodávajú celému mužstvu obrovskú silu. Neustále nás hnali dopredu, boli naším dvanástym hráčom," citovala slová argentínskeho kouča agentúra Reuters.

 

Zápas poslal do predĺženia stredopoliar Mario Suarez, ktorý bol úspešný aj v rozstrele. "Našou najväčšou devízou je, že tvoríme tím, všetci ťaháme za jeden povraz. Nerobíme si ťažkú hlavu z toho, koho nám vytiahnu vo štvrťfinále. Bude to určite jeden z najlepších tímov na starom kontinente. Myslím si však, že nikto si neželá za súpera Atletico."

 

Leverkusen pri rozstrele pálil slepými, keď zahodil až tri pokusy. Podľa trénera Rogera Schmidta rozhodli o postupe Atletica väčšie skúsenosti. "Blahoželám súperovi k miestenke do štvrťfinále Ligy majstrov. Mojim chlapcom nemám čo vyčítať a musím ich pochváliť za vynaložené úsilie. Sme mladým tímom, ktorý ešte nemá potrebné skúsenosti. Pri rozstrele sa hráčom roztriasli kolená, chýbala im koncentrácia i pokoj. Sme sklamaní, pretože sme tvrdo bojovali a boli sme blízko k postupu. Hráči však dali do toho všetko a súťaž opúšťame so zdvihnutými hlavami."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies