Tréner Atlética Madrid Diego Simeone dostal trojzápasový dištanc

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 19:00 • 2 min
Tréner Atlética Madrid Diego Simeone dostal trojzápasový dištanc

MADRID – Tréner Atlética Madrid Diego Simeone dostal trojzápasový dištanc na posledné tri ligové zápasy v tejto sezóne. Znamená to, že svojich zverencov bude môcť sledovať len z tribúny.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný Argentínčan sa pokúsil narušiť priebeh zápasu s Malagou, keď podávačovi lôpt dal pokyn, aby hodil na ihrisko ďalšiu loptu v momente, keď súper útočil.

 

Simeone, ktorý bol cez polčas vykázaný na tribúnu, povedal: "Je jasné, že sa rozhodca rozhodol správne."
 

Trest sa nevzťahuje na zápasy Ligy majstrov, takže v stredu počas semifinálového duelu proti Bayernu Mníchov bude ešte na lavičke domácich. Simeone však bude chýbať v posledných ligových zápasoch proti Rayo Vallecano (30. apríla, doma), Levante (8.mája, vonku) a Celte Vigo (15.mája, doma).
 

Klub má 10 dní, aby sa proti tomuto rozhodnutiu odvolal. Atléticu priebežne patrí druhá priečka v tabuľke, keď líder z Barcelony má lepší gólový rozdiel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies