Tréner Atlanty Budenholzer nezložil skúšku triezvosti

NETKY.SK • 30 August 2013, 12:23 • 2 min
Tréner Atlanty Budenholzer nezložil skúšku triezvosti

ATLANTA - Nový tréner basketbalistov Atlanty Mike Budenholzer odmietol prevziať zodpovednosť za jazdu pod vplyvom alkoholu, z ktorej ho v stredu obvinili.

slovakia

left justify in out

Momentálne je na slobode vďaka kaucii 1524 dolárov. Policajná hliadka štátu Georgia ho zastavila, pretože v nočných hodinách nemal rozsvietené zadné svetlá. Podľa denníka Atlanta Journal-Constitution ho podrobili skúške triezvosti priamou chôdzou, ktorou neprešiel. Napriek tomu vodič odmietol obvinenie, že pred šoférovaním požil alkoholu alebo inú omamnú látku.

Budenholzerov právnik Michael Hawkins tvrdí, že jeho klient niekoľko hodín po incidente absolvoval v nemocnici krvný test a hladina alkoholu bola výrazne pod zákonom stanoveným limitom. 

Štyridsaťtriročného Američana angažovali Hawks v máji tohto roku. Dobré meno si v NBA spravil ako asistent trénera v San Antoniu. V San Antoniu strávil 17 z uplynulých 19 sezón, posledných šesť rokov bol pravou rukou Gregga Popovicha. Budenholzer bol pri zisku štyroch titulov Spurs v rokoch 1999 - 2007. V Atlante nahradil Larryho Drewa, ktorý sa nedokázal s Hawks výraznejšie presadiť. V základnej časti uplynulej sezóny tím pod jeho vedením vyhral 44 zápasov, prehral 38 a v prvom kole play-off nestačil na Indianu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies