Tréner AS Trenčín: Nechceme byť iba sparingpartnerom

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 14:43 • 2 min
Tréner AS Trenčín: Nechceme byť iba sparingpartnerom

ŽILINA - Futbalisti AS Trenčín majú za sebou v pohárovej Európe zápasy proti švédskemu IFK Göteborg, rumunskému tímu Astra Giurgiu a zatiaľ naposledy proti srbskej Vojvodine Nový Sad.

slovakia

left justify in out

So súperom z Anglicka si však zmerajú sily prvý raz. Vo štvrtok od 19.00 h čaká na zverencov trénera Martina Ševelu prvý diel dvojsúboja 3. predkola Európskej ligy proti Hull City AFC a zároveň veľký futbalový sviatok. Hráči Hullu City obsadili v uplynulej sezóne najvyššej anglickej súťaže 16. miesto a ako finalisti FA Cupu v pohárovej Európe budú mať premiéru.

 

"Verím tomu, že chlapci odvedú maximum. Bude to jazda od prvej do poslednej minúty. Hráčov pripravujeme na to, aby sa len nepozerali na súpera ako hrá, ale aby tak hrali aj oni. Chceme byť úspešní, chceme si to s nimi rozdať. Oni nesmú mať pocit, že my sme len ich sparingpartner," povedal tréner AS Trenčín Martin Ševela na stredajšej tlačovej besede. Brankár a zároveň kapitán AS Miloš Volešák povzbudzujúco dodal: "Na Premier League sa pozeráme doma v televízii, teraz si môžeme proti tým hráčom zahrať a to je veľká výzva. Máme rešpekt, ale nesmieme sa ich báť. Sami sme zvedaví, aké zrkadlo nám to nastaví." 

 

Na otázku, či si trúfa udržať v prvom stretnutí proti Hullu čisté konto, Volešák zareagoval: "Tak to neberiem. Dôležité je, aby sme všetci odviedli maximum a potom sa dostaví aj výsledok." 

 

Trenčania nemôžu na dvojzápas s Hullom rátať so zraneným brazílskym útočníkom Jairom, ktorý vypadne minimálne na mesiac. "Mierne problémy má aj obranca Madu, uvidíme zajtra, či nastúpi. Ostatní hráči sú zdraví a nachystaní na štvrtkový zápas,“ konštatoval Ševela. 

 

AS Trenčín si vybral pre domáci súboj s Hullom prostredie v Žiline, ktoré je zrejme najfutbalovejšie na Slovensku. O to by sa mali postarať aj fanúšikovia. Dosiaľ sa na štvrtkové meranie síl predalo približne 6000 vstupeniek, ale lístky budú k dispozícii aj krátko pred zápasom v pokladniach priamo na štadióne. Jeho kapacita je 10 770 miest. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies