Tréner AS Rím Garcia: S uzdraveným Tottim sme ešte silnejší

NETKY.SK • 17 December 2013, 12:58 • 2 min
Tréner AS Rím Garcia: S uzdraveným Tottim sme ešte silnejší

RÍM - Tréner futbalistov AS Rím Rudi Garcia sa teší, že po dlhodobom zranení sa do zápasovej zostavy "vlkov" vrátil kanonier Francesco Totti. Talizman rímskeho klubu bol mimo hru osem týždňov pre zranenie stehenného svalu. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Totti si zahral v pondelkovej dohrávke Serie A, v ktorej AS Rím remizoval nad pôde milánskeho AC 2:2. Skúsený futbalista zasiahol do hry od 64. minúty, keď vystriedal Mattiu Destroua. Totti odohral v tejto sezóne len deväť ligových duelov a zaznamenal tri góly.

"Vedeli sme, že Totti ani Destro nevydržia na hracej ploche celých 90 minút, takže som sa rozhodoval medzi nimi dvomi," povedal na margo posledného ligového súboja tréner Garcia. "Je to dobrá správa, že kapitán sa vrátil, pretože s ním sme ešte silnejší."

AS Rím v Serii A v šestnástich kolách ešte neokúsil trpkosť prehry, pričom z druhého miesta stráca na vedúci Juventusu Turín päť bodov. V rímskom klube nechcú hovoriť o titule, hoci očakávania sú vysoké. "Nepozerám sa za seba, ale ani ďaleko dopredu. To, čo teraz potrebujeme, je hrať dobre doma v ďalšom zápase s Cataniou a pripraviť sa na šláger s Juventusom," uviedol Garcia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies