Tréner Argentíny čaká na doliečenie Messiho

NETKY.SK • 24 August 2013, 09:23 • 2 min
Tréner Argentíny čaká na doliečenie Messiho

BUENOS AIRES - Tréner argentínskych futbalistov Alejandro Sabella stále nemá istotou, či sa Lionel Messi stihne doliečiť do najbližšieho zápasu kvalifikácie MS 2014 proti Paraguaju, ktoré je na programe 10. septembra v Asuncione.

slovakia

left justify in out

Sabella, ktorý sa vrátil do Buenos Aires z výletu po Európe uviedol, že Messi "utrpel menšie zranenie a bude závisieť na jeho zotavení, či bude alebo nebude hrať. Ešte je priskoro na konečné rozhodnutie," dodal Sabella, ktorý spresnil, že Messi sa zranil v ligovom súboji s Atleticom Madrid. Napriek zraneniu Sabella pozval do 18-člennej nominácie aj Messiho. Kouč národného tímu sa stretol s ním, Javierom Mascheranom a Gerardom Martinom v Barcelone. Neskôr si dal stretnutie v Anglicku so Sergiom Agüerom, Pablom Zabaletom a trénerom oboch hráčov Manchestru City, Čiľanom Manuelom Pellegrinim. Argentína vedie v juhoamerickej kvalifikácii so ziskom 26 bodov, druhá Kolumbia stráca tri body. Na svetový šampionát sa priamo kvalifikujú štyri juhoamerické tímy, piaty bude hrať baráž s ázijským tímom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies