Tréner Anglicka dal šancu mladíkom, tí sa mu odvďačili víťazstvom

NETKY.SK • 9 September 2014, 13:11 • 2 min
Tréner Anglicka dal šancu mladíkom, tí sa mu odvďačili víťazstvom

LONDÝN - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson stavil v pondelkovom úvodnom zápase kvalifikácie EURO 2016 proti Švajčiarsku (2:0) na mladých hráčom. Médiá sa zhodujú, že po neutešenom období svitá Albionu priaznivejšia budúcnosť.

slovakia

left justify in out

Šancu dostali 19-ročný Raheem Sterling z Liverpoolu, 20-ročný obranca Evertonu John Stones a 23-ročný útočník Arsenalu Londýn Danny Welbeck. Posledne menovaný bol autorom oboch presných zásahov hostí. Debut v národnom drese absolvoval aj Fabian Delph z Aston Villy.
     

 "Je to fantastický hráč. Bude dôležitou súčasťou reprezentácie počas najbližších desiatich – pätnástich rokov," povedal na adresu Sterlinga kapitán Anglicka Wayne Rooney. "Ak ste dobrý, na veku nezáleží. Títo hráči hrajú jednu z najlepších líg na svete. Mali sme fantastickú generáciu hráčov, ale nemôžeme s nimi počítať naveky," citovala agentúra Reuters slová Hodgsona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies