Tréner Ancelotti povedal, že neodchádza pre peniaze

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 15:12 • 2 min
Tréner Ancelotti povedal, že neodchádza pre peniaze

PARÍŽ - Tréner francúzskeho futbalového klubu Paríž St. Germain Carlo Ancelotti v sobotu vyhlásil, že za jeho túžbou odísť je jeho osobná výzva a nie peniaze.

slovakia

left justify in out

"V Paríži som zarobil dosť peňazí. Určite to nie je pre ne," vyhlásil Ancelotti, ktorý minulý týždeň požiadal športového riaditeľa klubu Leonarda o uvoľnenie z funkcie za účelom nastúpenia na post kormidelníka v španielskom Reale Madrid.

Majitelia PSG však zatiaľ nie sú príliš naklonení predčasnému vypovedaniu zmluvy s Talianom. "Veci sa od minulého týždňa nezmenili. Chce to čas, musíme si o tom ešte pohovoriť a snažiť sa nájsť riešenie dobré pre mňa aj pre klub," doplnil Ancelotti. 

Ancelotti doviedol hráčov zo štadióna z Parku Princov k tretiemu ligovému titulu a k prvému po 19 rokoch. Ako je známe, tréner Realu Madrid Mourinho by mal zamieriť do svojho niekdajšieho pôsobiska FC Chelsea. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona