Tréner Altachu koučoval tím cez mobil z tribúny, hrozí mu trest

NETKY.SK • 2 August 2016, 08:42 • 2 min
Tréner Altachu koučoval tím cez mobil z tribúny, hrozí mu trest

VIEDEŇ - Vedenie rakúskej futbalovej bundesligy vyšetrí obvinenie, na základe ktorého tréner SCR Altach Damir Canadi viedol svoj tím cez mobil aj po tom, ako ho rozhodca vykázal na tribúnu. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal v nedeľňajšom zápase, v ktorom Altach prekvapujúco zdolal Rapid Viedeň 1:0. O víťazstve rozhohol v 75. minúte Patrick Salomon a tréner Canadi po jeho zásahu vybehol na ihrisko oslavovať gól spolu s hráčmi. Rozhodca za to 46-ročného kormidelníka vykázal z lavičky a poslal na tribúnu. Canadi však údajne z tribúny telefonoval s niekým na lavičke a dával inštrukcie smerom k svojmu tímu, čím porušil pravidlá. V prípade, že sa obvinenia potvrdia, hrozí mu dodatočný trest.

 

"Ak pravidlá tak hovoria a ja som ich porušil, tak to akceptujem," povedal Canadi po zápase v rozhovore pre ORF a k svojmu vybehnutiu na trávnik pri oslave gólu dodal, že "k futbalu patria emócie."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies