Tréner AC Miláno Seedorf: Nesmieme poľaviť

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 15:21 • 2 min
Tréner AC Miláno Seedorf: Nesmieme poľaviť

MILÁNO - Tréner futbalistov AC Miláno Clarence Seedorf vyslal varovanie svojim zverencom, že ak chcú v tejto sezóne skončiť v najvyššej talianskej súťaži Serie A do piateho miesta, nesmú ubrať nohu z plynu.

slovakia

left justify in out

Spočiatku sa z dalo, že zmena na poste hlavného kouča hráčom "rossoneri" nepomohla, no momentálne to vyzerá tak, že tento krok vedenia padol na úrodnú pôdu.

 

Milánčania v nedeľu proti Catanii vyhrali štvrtý zápas po sebe a v tabuľke poskočili na ôsme miesto. Za piatou pozíciou zaručujúcou účasť v predkole Európskej ligy zaostávajú o päť bodov. Do konca sezóny chýba ešte päť kôl. "Každý zostávajúci zápas musíme odohrať s rovnakou intenzitou. Nesmieme nič považovať za samozrejmosť. Potrebujeme si udržať toho istého bojovného ducha a dúfať, že ostatné tímy stratia nejaké body," povedal holandský kouč pre oficiálnu klubovú stránku milánskeho AC. 

 

Počas predchádzajúcich týždňov ukázalo mužstvo zo severu Talianska progres na oboch stranách ihriska, v posledných štyroch dueloch jeho hráči strelili osem gólov a inkasovali len raz. "Momentálne prežívame pozitívne obdobie. Ale práve v situáciách ako táto zvyknú futbalisti trochu poľaviť. To si nemôžeme dovoliť," dodal Seedorf, ktorý prišiel na lavičku AC Miláno v polovici januára. 

 

Najbližšie sa Milánčania predstavia v sobotu na ihrisku o záchranu bojujúceho Livorna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies