Tréner AC Miláno Allegri sa hnevá na Balotelliho: Už nie je dieťa

NETKY.SK • 24 September 2013, 16:21 • 2 min
Tréner AC Miláno Allegri sa hnevá na Balotelliho: Už nie je dieťa

MILÁNO - Tréner talianskeho futbalového klubu AC Miláno Massimo Allegri žiada od útočníka Maria Balotelliho, aby už skončil s výstrelkami a sústredil sa iba na futbal.

slovakia

left justify in out

"Už nie je dieťaťom, veď má 23 rokov. Musí sa zmeniť," povedal v utorok Allegri pre agentúru Ansa. Reagoval tak na nedeľňajší incident 22-ročného "rebela", ktorý po stretnutí Serie A proti SSC Neapol (1:2) inzultoval rozhodcu. Reprezentantovi "squadry azzurra", ktorý dokázal ako jediný hráč domácich rozvlniť sieť Neapolu, po záverečnom hvizde hlavný rozhodca udelil druhú žltú kartu a následne podľa pravidiel aj červenú za protesty. To vyvolalo u Balotelliho búrku nevôle a reagoval skratovo. Disciplinárka mu vymerala trojzápasový dištanc a vynechá tak duely s Bolognou, Sampdoriou Janov a Juventusom Turín. "On je potenciálnym šampiónom, ale musí s takýmto správaním sa voči rozhodcom skončiť. Je dôležité, aby konal rozumne, pretože je zároveň vzorom pre mnohé deti," dodal Allegri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies