Trendy účesy pre strednú dĺžku vlasov

NETKY.SK • 28 Január 2015, 11:00 • 2 min
Trendy účesy pre strednú dĺžku vlasov

BRATISLAVA - Nepatríte medzi tie, ktoré majú vlasy až po pás? Dĺžka vašich vlasov nie je ani krátka ani dlhá? Neviete aký účes by pristal práve vám alebo ako máte oživiť ten, ktorému ste verná už dlhší čas? My áno, tak sa inšpirujte.

slovakia

left justify in out

Nebojte sa nožníč

Ak nechcete vaše vlasy skrátiť ale chýba im objem vyskúšajte vrstvenie, ktoré vám dodá textúru a objem. Vlasy stačí zostrihať a pri tom neubrať na dĺžke. A naviac tento typ účesu pristane každému.

obrazok

Pomocníci fén i žehlička

Pohrať sa môžete s jednotlivými vrstvami aj pri stylingu. Prestrihané vlasy vyniknú ak si ich pomocou žehličky vyžehlíte dohladka alebo stiahnete do copu. Pre bohémsky vzhľad postačí "kruhový strih" vyfúkať azvýrazniť pomocou tužidla alebo gélu.

obrazok

Čo tak ofina?

Ak sa nebojíte zmeny ani vám nebude chýbať pár centimetrov vašej koruny krásy určite vyskúšajte ofinu. S ofinou ale musíte opatrne, pretože narozdiel od vrstveného strihu nesadne každému. Svoj účes môžete ale ozvláštniť aj tým ak si vlasy najbližšie k tvári necháte skrotiť o čosi viac ako ostatné vlasy.

obrazok

Počúvajte odborníka

Ak už ste sa rozhodli pre zmenu poraďte sa ešte pred tým s vašim kaderníkom, ktorý vám poradí na základe typu vašej tváre ale aj podľa kvality vašich vlasov. Rovnaký strih vyzerá inak na jemných a inak na bohatých kučeravých vlasoch.

obrazok




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies