Trendy na rok 2018

NETKY.SK • 16 Január 2018, 12:35 • 2 min
Trendy na rok 2018

BRATISLAVA - Keď sa jeden rok končí a ďalší sa začína, svet spoznáva zakaždým nové trendy nielen v líčení. Ani rok 2018 nebude iný. Aj keď je občas dobré sa odviazať, vybrali sme pre vás trendy, ktoré môžete používať v normálnom živote.

slovakia

left justify in out

Vlasy

Ktorá farba vlasov tento rok bude "cool"? Už ste určite počuli o dánskom slovu hygge. Ako vyzerá hygge farba vlasov? Po všetkých tých studených platinových a šedivých sú opäť trendy zlatisté odtiene blond, teplé odtiene hnedej a karamelové. Čo sa týka účesov a ozdôb do vlasov, akýkoľvek účes môžete ozvláštniť mašľou. Aj obyčajný cop pozdvihne o úroveň vyššie.

 

obrazok

 

Pleť

Trendom je viac kože a menej make-upu, teda prirodzená žiarivá pleť, ktorá nie je príliš zmatnená a tým pádom vyzerá oddýchnuto a mladistvo. Zmatňujúci make-up vymeňte za ten rozjasňujúci alebo vyskúšajte BB krémy. Odložte kontúrovacie sety a zmatňujúce púdre a nechajte pleť dýchať. Vystačíte si s korektorom, ktorým zakryjete len to najnutnejšie. Protipólom prirodzenosti je rozjasňovač. Tento rok letia zlatisté odtiene.

 

obrazok

 

Oči

Linky zakončené doguľata, okolo očí kamienky alebo grafické farebné tiene. Nositeľnejším variantom sú  čierno orámované oči - horná i dolná linka. Je to ale trochu problematický trend, pretože nie každému typu očí pristanú. Ak sa nebojíte farieb, môžete vyskúšať farebné horné linky. V móde zostáva aj linka na spodnom viečku, a to vo farbe tyrkysovej alebo kráľovsky modrej. Čo sa týka rias, zabudnite na ľahké zvýraznenie a inšpirujte sa u Twiggy. Riasy nemusia byť zlepené, ale nosia sa veľmi výrazné, objemné a natočené.

 

obrazok


Pery

Trend, ktorý nikdy neprekvapí: červený rúž. Zabudnite na temné vínové odtiene. Začiatok roka si žiada žiarivo červenú. Skombinujte ju len s perfektne zjednotenou pleťou a minimom líčidiel na očiach. Trocha riasenky bohato postačí. Ak neholdujete výrazným rúžom, bude sa vám páčiť odtieň v broskyňových tónoch. Veľký comeback zažili perleťové alebo metalické rúžu a lesk na pery. Lesk na pery je zabudnutým produktom, dlho ho prebíjali všetky tmavé a matné rúže. Väčšina z nich nie je už nepríjemne lepkavá a kombinuje v sebe ako lesk, tak aj starostlivosť o pery.

 

obrazok
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies