Trendy kúsky, ktoré vám túto jeseň nesmú chýbať v šatníku

NETKY.SK • 27 September 2021, 13:50 • 2 min
Trendy kúsky, ktoré vám túto jeseň nesmú chýbať v šatníku

Jeseň sa nezadržateľne blíži a my pomaly vyťahujeme teplé svetre, bundy a kabáty, ktoré nás zahrejú v sychravom počasí. Buďte štýlový aj v niekoľkých vrstvách. Tieto kúsky vám v jesennom šatníku rozhodne nesmú chýbať.

slovakia

left justify in out

Počasie už pripomína jeseň a je treba vytiahnuť teplejšie kúsky oblečenia. Čo by vám určite nemalo chýbať?

 

img

 

Kabát z kvalitného materiálu

Trenčkot, krátky kabátik alebo klasický dámsky kabát. Stavte na kvalitné materiály a neváhajte do kabátu investovať aj trochu viac peňazí. V šatníku bude hrať prím kohútia stopa aj kockované vzory, výrazné goliere či veľké gombíky. Nič nepokazíte ani kabátom z umelej kožušiny a farbami ako je trendy žiarivá žltá.

 

Kovové doplnky v pojatí minimalizmu

Jednoduché šperky sú klasikou, ktorá nikdy nezomrie. Dokonalo sa hodí ku všetkému, nech si oblečiete hrubý sveter, oversized alebo malé čierne sako. Doplnky dotvoria celý outfit a aj ten najjednoduchší z nich osviežia niečím novým a neopozeraným. Trendom v tejto sezóne je kov pripomínajúci pokrčený papier. Skvelo vyzerá na náušniciach, vyniknú s ním ale tiež náramky.

 

img

 

Výrazné farby aj na jeseň

Výrazné farby si berieme najmä na jar a v lete. No tento rok ich neodkladajme ani na jeseň. Comeback hlásia korálové farby s etno nádychom, výrazné farebné kamene na doplnkoch a prím zahrá zelená, tyrkysová a vínovo-červená. Ale ani klasickými jesennými farbami v prírodných odtieňoch, ako je hnedá, béžová, krémová alebo žltá, nič nepokazíte.

 

img

 

Klasické čižmy v štýle Parížaniek

Čižmy k jeseni a zime neodmysliteľne patria. Tento rok zažiarite v tých klasických po vzore Parížaniek. Vychádzajú z tradičného rokmi prevereného dizajnu a v obchodoch ich nájdete s opätkom aj bez. Kožené, z brúsenej kože alebo vysoké šnurovacie čižmy budú tento rok hitom sezóny. Inšpirujte sa napríklad outfitmi známej Brigitte Bardot, ktorá čižmy nosila v 60. rokoch a je dodnes inšpiráciou mnohých návrhárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona