Trendom tejto sezóny je klobúk

NETKY.SK • 8 November 2015, 11:49 • 2 min
Trendom tejto sezóny je klobúk

BRATISLAVA - Klobúk je korunou modernej ženy. Dodajte svojmu vzhľadu eleganciu a rozbaľte to vo veľkom štýle.

slovakia

left justify in out

Klobúk ovláda tohtoročnú jeseň. Nie je to tak dávno, čo zdobil klobúk každú ženu. Dnes už to bohužiaľ pravidlom nie je, elegancia sa ale našťastie vracia do našich ulíc a preto pre vás máme jednu radu pre tohtoročnú jesennú sezónu: Nie je ale klobúk ako klobúk. Zabudnite na neforemné predĺžené čapice, v ktorých by ste pripomínali skôr rastafariánia ako šmrncovný dámu.

 

Skryte svoje natočené riasy pod široký klobúk. Je len na vás, či dáte prednosť klasickému, alebo vysoko elegantnému dámskemu širokému klobúku, či klobúka v pánskom štýle. Výrazná " fedora ", ktorá má svoje nezastupiteľné miesto v klasickom pánskom šatníku, sa objavila napríklad v jesennej kolekcii Ralpha Laurena. 

 

Jedným z najväčších trendov tejto sezóny sú rozhodne barety. Baret je nesmrteľný a ožíva aj túto jeseň a to vo všetkých možných farbách. In sú aj barety zdobené. Tento šmrncovný francúzsky klobúčik skvele doplní váš jesenný trenčkot aj tartanový pléd. Na baretkách je navyše skvelé, že nevyžadujú žiadnu zvláštnu úpravu vlasov. 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies