Trenčín zabojuje v Turecku bez Paura, Čatakoviča, ale s krídelníkom Kloosterom

NETKY.SK • 26 Január 2017, 16:02 • 2 min
Trenčín zabojuje v Turecku bez Paura, Čatakoviča, ale s krídelníkom Kloosterom

ANTALYA - Futbalisti úradujúceho majstra AS Trenčín absolvujú pred jarnou časťou sezóny 2016/2017 jedenásťdňové sústredenie v Turecku. (25. januára - 4. februára) Výprava odcestovala v stredu podvečer do Antalye a následne sa autobusom presunula do neďalekého Beleku. Zverenci trénera Martina Ševelu si svoj tréningový kemp rozložili v hoteli Arcadia Limak, odkiaľ sa budú presúvať do blízkeho tréningového centra.

slovakia

left justify in out

S mužstvom už necestoval Aldo Omar Baéz, ktorému klub hľadá nový angažmán. Naopak, šancu dostal ďalší z dorastencov AS Trenčín - mládežnícky reprezentant Adam Brenkus, k dispozícii po absencii na sústredení v Nymburku je už holandský krídelník Milton Klooster. Doma zostal zranený Jakub Paur ako aj nový hráč v kabíne prvého mužstva Hamza Čatakovič.


"Prvé dojmy sú len pozitívne. Sme vo väčšom hotelovom komplexe ako počas minulých rokov. More máme hneď pri hoteli, čo je vzhľadom na regeneráciu výborné. Tréningové plochy sú blízko. Je tu miesto na prechádzky. Strava vyzerá veľmi dobre, máme širokú ponuku nielen stredomorskej kuchyne. Navyše, počasie je fantastické," uviedol brankár AS Trenčín Igor Šemrinec pre klubový web.


Okrem trojice avizovaných prípravných zápasov proti bulharskému účastníkovi skupinovej fázy Ligy majstrov 2016/2017 Ludogorcu Razgrad (hrá sa v piatok 27. januára o 15.30 h SEČ), chorvátskemu Hajduku Split (utorok 31. 1.) a nórskemu mužstvu Tromsö IL (štvrtok 2. februára) čaká na trenčianskych hráčov porcia dvojfázových tréningov. "Verím, že počasie nám bude priať až do konca kempu," skonštatoval tréner AS Trenčín Martin Ševela a dodal: "Chceme sa posunúť herne a systémovo opäť o krok vpred. Strávime spolu veľa času. Budeme trénovať, hrať a analyzovať."


Návrat výpravy zo sústredenia v "krajine polmesiaca" je plánovaný na 4. februára.


Prehľad stretnutí AS Trenčín v rámci sústredenia v Turecku:


piatok 27. januára: Ludogorec Razgrad (Bul.) - AS Trenčín (15.30 h SEČ)
utorok 31. januára: Hajduk Split (Chor.) - AS Trenčín
štvrtok 2. februára: Tromsö IL (Nór.) - AS Trenčín



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies