Trenčín v príprave deklasoval Myjavu

NETKY.SK • 14 Január 2016, 14:38 • 2 min
Trenčín v príprave deklasoval Myjavu

TRENČÍN - Futbalisti AS Trenčín vo štvrtkovom prípravnom stretnutí deklasovali v domácom prostredí ďalšieho účastníka najvyššej slovenskej súťaže Spartak Myjava 9:0 (5:0).

slovakia

left justify in out

V drese úradujúceho majstra a lídra jesennej časti Fortuna ligy gólovo explodoval reprezentant SR do 21 rokov Matúš Bero, ktorý skóroval až šesťkrát proti momentálne tretiemu tímu ligového poradia v sezóne 2015/2016. Dvadsaťročný talentovaný stredopoliar dal v prvom polčase všetkých päť gólov trenčianskeho mužstva a v 82. min na Sihoti napokon aj stanovil konečný rezultát.


Vo štvrtok popoludní odohrajú futbalisti AS aj ďalší prípravný duel, súperom Trenčína je druhý tím Doxxbet II. ligy skupina Západ TJ Iskra Bočice. Pôvodne mali zverenci trénera Martina Ševelu absolvovať až dva zápasy proti Myjave, Spartak však ešte v stredu druhé vzájomné na štvrtok plánované stretnutie odvolal. "Dohodnutí sme boli asi tri mesiace. Na poslednú chvíľu sme hľadali náhradu. Chceli sme kvalitu a ja som rád, že Borčice našu ponuku prijali," citoval oficiálny klubový web trenčianskeho tímu slová kouča Ševelu.

Výsledok štvrtkového prípravného futbalového zápasu účastníkov Fortuna ligy 2015/2016:

AS Trenčín - Spartak Myjava 9:0 (5:0)
Góly: 4., 9., 27., 30., 45. a 82. Bero (tretí z pok. kopu), 53. Wesley Moraes Ferreira Da Silva, 68. Guba, 70. Opatovský

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona