Trenčín v príprave aj proti Sparte Praha či Rostovu

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 11:35 • 2 min
Trenčín v príprave aj proti Sparte Praha či Rostovu

TRENČÍN - Futbalisti úradujúceho slovenského majstra AS Trenčín odohrajú v rámci prípravy pred novou sezónou 2016/2017 šesť prípravných stretnutí.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Martina Ševelu štartujú s predsezónnou fázou vo štvrtok 9. júna, úvodný zápas ich čaká už o tri dni neskôr v Poprade, kde sa stretnú v rámci osláv 110 rokov futbalu s domácim mužstvom. O necelé dva týždne neskôr je na programe dvojzápas proti MŠK Žilina.

Na prelome júna a júla výprava Trenčína odcestuje na tradičné sústredenie do Česka. Tam mužstvo zo Sihote absolvuje v rámci projektu "Česko-slovenské futbalové srdce" najprv duel proti štvrtému tímu Synot ligy a víťazovi Českého pohára FK Mladá Boleslav (29. júna). O dva dni neskôr narazí na českého vicemajstra a štvrťfinalistu uplynulého ročníka Európskej ligy Spartu Praha (1. júla). Prvý zápas je na programe v Čelákoviciach a druhý na ihrisku sparťanskej akadémie na Strahove.

Začiatkom júla čaká na Trenčanov päťdňové sústredenie v Rakúsku neďaleko Linzu. V rámci tohto pobytu odohrajú prípravný zápas proti ruskému vicemajstrovi FK Rostov (6. júla). AS Trenčín začne sezónu účinkovaním v Lige majstrov, prvé zápasy 2. predkola sú na programe 12. a 13. júla, žreb sa uskutoční 20. júna. Informovala oficiálna stránka aktuálneho slovenského šampióna.

Program zápasov počas letnej prípravy AS Trenčín pred začiatkom sezóny 2016/2017:
12. júna: FK Poprad - AS Trenčín (18.15 h, Poprad)
25. júna: MŠK Žilina - AS Trenčín (dvojzápas, Žilina)
29. júna: FK Mladá Boleslav (ČR) - AS Trenčín (17.30, Čelákovice)
1. júla: Sparta Praha (ČR) - AS Trenčín (11.00, Praha - Strahov)
6. júla: FK Rostov (Rus.) - AS Trenčín (18.00)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona