Trenčín v odvete 2.predkola EL zrejme v Dubnici

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 16:00 • 2 min
Trenčín v odvete 2.predkola EL zrejme v Dubnici

TRENČÍN - Futbalisti AS Trenčín neodohrajú odvetný zápas 2. predkola Európskej ligy UEFA 2013/2014 proti švédskemu IFK Göteborg (25. júla) na vlastnom trávniku, referuje klubový web.

slovakia

left justify in out

"Futbalový štadión v Trenčíne nie je spôsobilý na podobné stretnutia. Mali sme veľa práce, aby sme ho dali dokopy aspoň pre zápasy Corgoň ligy. Je to frustrujúci pocit, ktorý máme už od návštevy inšpektorov UEFA, ale musíme sa s tým vyrovnať,“ uviedol generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček. "Veríme, že Dubničania nám vyjdú v ústrety pri zvládnutí organizácie tohto stretnutia. Vieme, že majú skúsenosti a ich pomoc a rady určite uvítame. Ak by sme sa predsa len nedohodli, čo však nepredpokladáme, ďalšími možnosťami sú pre nás Senec a Žilina," dodal výkonný šéf klubu.

Ani prvý zápas, ktorý je na programe 18. júla na severe Európy, sa neuskutoční na trávniku štadióna domáceho klubu. Dôvodom sú majstrovstvá Európy futbalistiek, ktoré sa hrajú aj v Göteborgu. IFK nájde dočasný azyl v Helsingborgu vzdialenom vyše 200 kilometrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona