Trenčín proti Giurgiu zrejme opäť v Dubnici, odveta bude v Bukurešti

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 07:33 • 2 min
Trenčín proti Giurgiu zrejme opäť v Dubnici, odveta bude v Bukurešti

TRENČÍN - Slovenský futbalový klub AS Trenčín odohrá domáci zápas 3. predkola Európskej ligy UEFA 2013/2014 proti rumunskému tímu Astra Giurgiu zrejme opäť v Dubnici nad Váhom. Odvetné stretnutie o týždeň neskôr bude mať výkop na národnom štadióne v Bukurešti.

slovakia

left justify in out

"Dohoda klubov nie je definitívna. My sme však boli s ústretovosťou a pomocou domácich spokojní. Vieme, kde boli v organizácii slabiny. Preto nemá zmysel ísť niekam inam a skúšať niečo nové. Dubnica je najlepšia voľba aj pre našich fanúšikov," citovala stránka astrencin.sk slová PR manažéra Martina Galajdu. 

Prvé stretnutie 3. predkola EL by sa teda opäť malo odohrať v Dubnici nad Váhom so začiatkom o 17.00 h. Zmena nastane v prípade odvety, ktorá sa nebude hrať na mestskom štadióne Giurgiu. Rumunský tím nastúpi proti AS Trenčín vo štvrtok 8. augusta o 20.00 SELČ na národnom štadióne v Bukurešti s kapacitou päťdesiatpäťtisíc miest.

Lístky sú už v predaji

Postup Trenčanov do ďalšieho predkola EL spôsobil zmenu v ich corgoňligovom programe. Domáci zápas 5. kola najvyššej slovenskej súťaže proti FK DAC 1904 Dunajská Streda odohrajú zverenci Ľuboša Nosického o deň neskôr v nedeľu 11. augusta o 17.30 h.

Vedenie tímu spod hradu Matúša Čáka už zverejnilo aj ceny vstupeniek na prvý zápas 3. predkola EL. Ich výška sa oproti duelu s IFK Göteborg nezmenila. Do predaja putujú lístky rozdelené do deviatich sektorov v cenovej réžii od 6 do 10 eur. Vstupenky je možné zakúpiť si v sieti Ticketportal.

Ceny vstupeniek v jednotlivých sektoroch:
tribúny A, B, C, D, E, F - 10 eur
sektor "C" - "ULTRAS" - 8 eur
sektory H, M - 6 eur

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies