Trenčín podpísal brazílskeho stredopoliara a holandského krídelníka

NETKY.SK • 9 August 2016, 15:06 • 2 min
Trenčín podpísal brazílskeho stredopoliara a holandského krídelníka

TRENČÍN - Slovenský futbalový šampión AS Trenčín podpísal po niekoľkých týždňoch testovania dvojicu nových hráčov. Štvorročnú zmluvu uzavrel len osemnásťročný brazílsky stredopoliar Pedro Henrique Roque dos Santos hrajúci pod futbalovým menom Pedro Colina a trojročný kontrakt podpísal dvadsaťdvaročný holandský krídelník Leonard Chisom Johnson. Informoval o tom klubový web držiteľa slovenského double.

slovakia

left justify in out

Trenčín pritom len pred niekoľkými hodinami oznámil aj predĺženie kontraktov s kvartetom mladých nigérijských futbalistov, Samuel Kalu a Maduka Udeh podpísali kontrakty na tri roky, Aliko Bala na dva a Kingsley Madu má novú zmluvu na jeden a pol roka.

 

Obaja noví hráči už trénujú s prvým mužstvom a postupom času by mali dostávať väčší priestor aj na ihrisku počas zápasov. "Pedrova prirodzená pozícia je post ofenzívneho stredového hráča. Veľmi pozitívne môžeme hodnotiť jeho aktivitu pri ponukovej činnosti. Stále si hľadá priestor, má veľký akčný rádius. V drese našej devätnástky nastúpil aj ako hrotový útočník a v prípravných zápasoch bol dostatočne efektívny v zakončení. Ak bude predvádzať kvalitu, ktorú ukázal doposiaľ, môže byť čoskoro prospešný aj pre prvý tím," povedal tréner Martin Ševela na adresu mladého Brazílčana a na margo Holanďana doplnil: "Leonard je pravonohý krídelník. Má výbornú kľučku a dobrý dribling. Zvláda hru jedna na jedna. Typologicky by sme ho mohli porovnať s hráčmi ako sú Simon alebo Kalu. Určite zvýši konkurenciu v tíme na svojom poste."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies