Trenčín nepočíta s dvojicou hráčov, Šimíček ihneď zamieril do Skalice

NETKY.SK • 9 Október 2014, 16:28 • 2 min
Trenčín nepočíta s dvojicou hráčov, Šimíček ihneď zamieril do Skalice

TRENČÍN - Hokejový extraligista Dukla Trenčín už nepočíta so službami útočníka Jakuba Šimíčka a obrancu Mareka Ryzáka. Prvý menovaný po ukončení spolupráce ihneď zamieril do Skalice, ktorá vo štvrtok získala na hosťovanie z Piešťan aj Patricka Brzobohatého.

slovakia

left justify in out

Ako informuje oficiálny web trenčianskeho klubu, pre Šimíčka s Ryzákom nebolo v súčasnom kádri miesto. Obaja hráči tak prišli s prosbou o uvoľnenie spod zmluvy. "Jakub Šimíček prišiel za nami, mal inú predstavu o svojom zápasovom vyťažení, keďže nehrával v prvých dvoch útokoch. To však nepasovalo do našich a trénerových predstáv, takže po vzájomnej dohode sme spoluprácu ukončili," uviedol športový manažér Dukly Jozef Daňo.

 

Šimíček zamieril po pôsobení v Trenčíne na Záhorie a v drese Skalice by sa mal predstaviť už v piatkovom dueli vo Zvolene. Vedenie tímu navyše získalo na hosťovanie z Piešťan aj ďalšieho českého útočníka Patricka Brzobohatého, ktorý prešiel mládežou Sparty Praha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona