Trenčín angažoval útočníka Daniela Štumpfa, Tománek končí

NETKY.SK • 15 Február 2017, 13:04 • 2 min
Trenčín angažoval útočníka Daniela Štumpfa, Tománek končí

TRENČÍN - Káder tipsportligovej Dukly Trenčín opustil útočník Roman Tománek, v tíme spod hradu Matúša Čáka ho nahradil Daniel Štumpf. Informuje o tom oficiálny web "vojakov".

slovakia

left justify in out

"Roman sem prišiel po zranení, ktoré sa mu navyše obnovilo a nemohol podávať plnohodnotné výkony. Hral, ale nebolo to také, ako sme od neho očakávali. Trpela aj jeho produktivita, bola veľmi ovplyvnená tým, že mal problémy s rukou. Už teraz nemôžeme čakať, či sa dostane do formy, ide do tuhého. Dali sme mu to vedieť dopredu, ak by ešte niekde našiel pôsobisko, kde by mohol hrať aj s týmto hendikepom, aby mal čas, preto ani v utorok nehral v Nových Zámkoch," povedal tréner Dukly Július Pénzeš.

Romana Tománka nahradil v trenčianskom kádri 25-ročný nitriansky rodák Daniel Štumpf, ktorý naposledy pôsobil v českom Havířove. "Chýbajú nám góly, trápime sa v koncovke a on je strelcom. Verím, že mu to tu sadne a produktivitou nám pomôže,“ dodal tréner Pénzeš. V stredu sa v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži končí prestupové obdobie a Dukla chce ešte doplniť káder. "Máme záujem o viacerých hráčov, aj zo Slovana Bratislava, ktorý dnes končí svoju súťaž," referuje oficiálny web trenčianskeho klubu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies