Trenčín angažoval slovinského reprezentačného kapitána Razingara

NETKY.SK • 3 December 2014, 16:18 • 2 min
Trenčín angažoval slovinského reprezentačného kapitána Razingara

TRENČÍN - Ofenzívu hokejového extraligistu Dukla Trenčín vystuží Tomaž Razingar. Dlhoročný slovinský reprezentačný kapitán by mal nahradiť skúsenosti Róberta Petrovického, ktorý bude "žltočerveným" chýbať do polovice januára.

slovakia

left justify in out

"Keďže nám na dlhšiu dobu vypadol Robo Petrovický, museli sme zareagovať. Z voľných hráčov na trhu sme vsadili na Razingara, ktorý má veľa skúseností a tie nám v útoku chýbajú. Dohodli sme sa s ním na podmienkach, papierovo je jeho transfer dotiahnutý. Keďže pricestuje až v piatok, prvý duel by mal odohrať v nedeľu," cituje oficiálny profil Dukly na facebooku slová športového manažéra klubu Jozefa Daňa.

 

Tridsaťpäťročný krídelník pôsobil dlhé roky v slovinskom klube HK Jesenice pôsobiacom v rakúskej súťaži, následne hral aj za Villacher SV. V českej extralige si obliekol dres Vsetína, Pardubíc a Třinca, uplynulý ročník dohral v druholigovom švédskom klube Troja-Ljungby. Slovinsko reprezentoval na siedmich svetových šampionátoch v elitnej kategórii a ďalších piatich v A-skupine I. divízie. V uplynulých piatich rokoch viedol národný tím s "céčkom" na drese, kapitánom bol aj na februárových ZOH v Soči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies