Trenčania kšeftovali s anabolikami a stereoidmi, skončili vo väzbe

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 13:00 • 2 min
Trenčania kšeftovali s anabolikami a stereoidmi, skončili vo väzbe

BRATISLAVA - V rukách polície skončili dvaja Trenčania (36,39), ktorí kšeftovali s anabolikami a stereoidmi. Martina a Alojza zadržali policajti Národnej kriminálnej agentúry počas akcie s krycím názvom Bobule. Pri prehliadkach zaistili anaboliká a steroidy za viac ako 46 tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Hovorca Prezídia PZ Michal Slivka informoval, že si ich zadovažovali nielen na Slovensku, ale aj v členských štátoch Európskej únie a následne ich distribuovali podľa telefonických objednávok menším dílerom a konečným spotrebiteľom doma aj v Čechách.

 

Na prepravu využívali Slovenskú poštu a kuriérske spoločnosti. Policajti pri prehliadkach zaistili aj osemtisíc eur v hotovosti, výpočtovú techniku, rôzne listiny a sušenú rastlinu. Trenčania sú obvinení z neoprávneného zaobchádzania s látkami s anabolickým alebo iným hormonálnym účinkom a sú vo väzbe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies