Trenčania budú vďaka Haanovi spolupracovať s čínskym Tian-jin Teda FC

NETKY.SK • 15 Február 2014, 12:19 • 2 min
Trenčania budú vďaka Haanovi spolupracovať s čínskym Tian-jin Teda FC

TRENČÍN - Slovenský futbalový klub AS Trenčín bude spolupracovať s účastníkom najvyššej čínskej súťaže Tian-jin Teda FC. Majiteľ tímu spod hradu Matúša Čáka Tscheu La Ling sa v priebehu týždňa stretol s generálnym manažérom Teda FC Li Guangyim.

slovakia

left justify in out

Kontakt sprostredkoval jeden z najslávnejších hráčov holandského futbalu v sedemdesiatych a osemdesiatych rokov minulého storočia Arie Haan, ktorý v Tian-jin Teda FC pôsobí v pozícii trénera. Ten navštívil Trenčín v novembri minulého roka a v metropole Považia strávil niekoľko dní. Tridsaťpäťnásobný holandský reprezentant a bývalý hráč Ajaxu Amsterdam, Anderlechtu, Standard Liége a PSV Eindhoven sledoval tréningový proces a niekoľko zápasov. Svoje poznatky prebral aj s generálnym manažérom Tian-jin Teda FC. Práve Li Guangyi je zodpovedný za rast a budúcnosť tohto klubu.

Majiteľ AS Trenčín Tscheu La Ling, ktorý má vďaka starým rodičom korene v Číne, absolvoval vďaka pomoci Arieho Haana prvé stretnutie s čínskou stranou počas tréningového kempu Tian-jin Teda FC v španielskom Alicante.

"Táto spolupráca môže byť prospešná pre obe strany. Vďaka mojim čínskym koreňom to je pre mňa osobne veľkou výzvou a inšpiráciou. Som veľmi hrdý, že o náš úspech sa môžeme podeliť, špeciálne v tomto prípade,“ povedal Tscheu La Ling pre oficiálny klubový web astrencin.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies