Trenčan pred barom napadol muža, hrozí mu trojročné väzenie

NETKY.SK • 21 September 2016, 15:50 • 2 min
Trenčan pred barom napadol muža, hrozí mu trojročné väzenie

TRENČÍN - Z prečinu výtržníctva obvinil poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Trenčíne 27-ročného Romana z toho istého mesta. Ten na námestí v Trenčíne v blízkosti jedného z barov napadol 29-ročného Petra, informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

"Obvinený na verejnosti prístupnom mieste, v blízkosti jedného z barov vracal, keď ho 29-ročný Peter upozornil, aby to nerobil, lebo to budú musieť po ňom zamestnankyne umývať," uviedla Antalová. Po tomto upozornení podľa nej došlo k vzájomnej "strkanici", keď dal obvinený najskôr Petrovi do očí šiltovku, ten ho odsotil a obvinený spadol. "Keď sa postavil, začal Petra opakovane udierať do oblasti hlavy a tváre," doplnila.

 

Poškodený pri bitke od obvineného utŕžil zranenia, ktoré si vyžiadali aj hospitalizáciu vo fakultnej nemocnici a desaťdňovú práceneschopnosť. "Za tento skutok Romanovi hrozí až trojročný trest odňatia slobody," dodala Antalová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies