Trenčan Hajradinovič medzi možnými adeptmi na macedónsky dres

NETKY.SK • 4 November 2014, 15:22 • 2 min
Trenčan Hajradinovič medzi možnými adeptmi na macedónsky dres

SKOPJE - Tréner macedónskej futbalovej reprezentácie Boško Gjurovski v utorok oznámil 20-člennú nomináciu na nadchádzajúci zápas proti Slovensku (sobota 15. novembra o 20.45 h v Skopje) v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Vo výbere síce nefiguruje brankár MFK Košice Darko Tofiloski, v budúcnosti by sa však v drese Macedónska mohol objaviť iný futbalista z najvyššej slovenskej súťaže - hráč AS Trenčín Haris Hajradinovič.

 

Portál macedonianfootball.com totiž zaradil 20-ročného talentovaného hráča do pravidelného prehľadu nádejných adeptov na macedónsky reprezentačný dres. Päťgólový strelec Trenčína v tejto sezóne Fortuna ligy má síce bosnianske občianstvo, s Macedónskom ho však spája miesto narodenia, keďže na svet prišiel v tamojšom meste Prilep. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies