Trenčan Baéz absolvoval dvojdňovú skúšku v FK Příbram

NETKY.SK • 23 Január 2017, 14:48 • 2 min
Trenčan Baéz absolvoval dvojdňovú skúšku v FK Příbram

PŘÍBRAM - Návrat argentínskeho futbalového stredopoliara v službách AS Trenčín Alda Baéza do najvyššej českej súťaže počas prebiehajúceho prestupového obdobia je reálny. Dvadsaťosemročný defenzívny záložník v závere uplynulého týždňa absolvoval dvojdňovú skúšku v 1. FK Příbram, odohral prvý polčas sobotňajšieho zápasu zimnej Tipsport ligy proti Bohemians 1905 (0:5) a následne sa opäť pripojil k úradujúcemu slovenskému šampiónovi.

slovakia

left justify in out

"Budeme komunikovať," skonštatoval pre Sport Petr Soucha, sekretár příbramského klubu, ktorého mužstvo po jesennej časti s 9 bodmi uzatvára 16-členný pelotón ePojisteni.cz ligy a na jar ho čaká tvrdý boj o záchranu. "Typologicky je to hráč, ktorého by sme potrebovali. Ale musí byť zdravý," uviedol tréner 1. FK Kamil Tobiáš.


Baéz sa do Trenčína vrátil v úvode aktuálnej sezóny, vo Fortuna lige 2016/2017 si pripísal pre zranenie len päť štartov. V uplynulom ročníku hosťoval v FC Spartak Trnava ako kmeňový hráč Slavie Praha. Rodák z Buenos Aires odišiel k "zošívaným" v júli 2014 práve z AS Trenčín, predtým pod Čákovým hradom pôsobil šesť rokov (2008 - 2014).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies