Tremmel zostáva v Swansea, so City podpísal zmluvu na dva roky

NETKY.SK • 12 August 2015, 09:58 • 2 min
Tremmel zostáva v Swansea, so City podpísal zmluvu na dva roky

SWANSEA - Kariéra nemeckého futbalového brankára Gerharda Tremmela v anglickej Premier League bude naďalej pokračovať v tíme Swansea City. Ako informovala agentúra Reuters, skúsený gólman sa dohodol s vedením waleského klubu na podmienkach dvojročnej zmluvy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Tremmel posilnil "labute" pred sezónou 2011/2012, za City doteraz odchytal 52 zápasov. Po tom, ako mu v máji vypršal kontrakt, oznámil, že južný Wales plánuje opustiť. Svoj úmysel si však rozmyslel a s tímom trénera Garyho Monka sa dohodol na pokračovaní spolupráce. O post brankárskej jednotky sa popasuje s Poliakom Lukaszom Fabianskim a Švédom Kristofferom Nordfeldtom.

 

"Som rád, že som sa napokon rozhodol zostať v Swansea. To je miesto, kde chcem byť. Mal som aj iné ponuky, ale tu sa cítim ako doma. S klubom som dosiahol najväčšie úspechy mojej kariéry a verím, že ďalšie trofeje nás ešte čakajú," povedal Tremmel pre oficiálny klubový web.

 

Swansea v úvodnom kole novej sezóny Premier League remizovala na ihrisku londýnskej FC Chelsea 2:2, bránu City v sobotu hájil Fabianski.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona