Trebišovským útočníkom, ktorí zbili a okradli dvoch mužov, hrozí 8 rokov za mrežami

NETKY.SK • 14 December 2015, 13:16 • 2 min
Trebišovským útočníkom, ktorí zbili a okradli dvoch mužov, hrozí 8 rokov za mrežami

TREBIŠOV - Zo zločinu lúpeže a prečinov ublíženia na zdraví a výtržníctva obvinil trebišovský vyšetrovateľ troch mladíkov vo veku 21, 20 a 19 rokov. Tí mali podľa polície v piatok (11. decembra) fyzicky napadnúť dvoch mužov z okresu Trebišov vo veku 31 a 38 rokov.

slovakia

left justify in out

"Obvinený Patrik fyzicky napadol mladšieho z poškodených, ktorý následkom útoku spadol na zem. Obvinený pokračoval vo fyzickom útoku a následne mu z ruky vytrhol mobilný telefón a z miesta ušiel. Poškodený utrpel zranenia s trvaním liečenia nad desať dní," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Ďalší dvaja útočníci podľa hovorcu fyzicky napadli a kopali do staršieho muža a spôsobili mu zranenia, s ktorými bol hospitalizovaný v nemocnici. "Obvinení boli umiestnení v cele policajného zaistenia s návrhom na ich väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny im za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov," dodal Szabó.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies