Trebišovský sudca podozrivý z korupcie prišiel o imunitu

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 08:26 • 2 min
Trebišovský sudca podozrivý z korupcie prišiel o imunitu

BRATISLAVA - Ústavný súd zrušil imunitu sudcovi trebišovského okresného súdu Milanovi J., ktorý je podozrivý z opakovaného bratia úplatkov.

slovakia

left justify in out

Za peniaze  vraj dával miernejšie tresty a oslobodzujúce rozsudky. Informovala o tom TV Markíza vo večernej hlavnej spravodajskej relácii Televízne noviny. Polícia tak môže začať v tejto veci konať a sudcu by mohli obviniť, keďže jeho imunita už neplatí, pripomína TV Markíza. Bližšie informácie k prípadu zatiaľ polícia povedať nechcela. To, že sudcu v zásade jeho kolegovia vydali na trestné stíhanie nie je úplná samozrejmosť, pripomína v reportáži TV Markíza. Z nedávanej minulosti sú podľa televízie známe dva prípady, keď tak neurobili. Išlo o sudcu najvyššieho súdu podozrivého z korupcie a sudcu z Bardejova podozrivého z výtržníctva a ublíženia na zdraví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies