Trebišovčan už nechcel byť muž: Zaplatil školáčkam, aby mu odrezali penis

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 10:16 • 2 min
Trebišovčan už nechcel byť muž: Zaplatil školáčkam, aby mu odrezali penis

TREBIŠOV – Brutálny prípad, ktorý otriasol Trebišovom. Muž ponúkol dvom mladým dievčatám veľmi netradičný spôsob, ako si zarobiť. Chcel, aby mu odrezali penis.

slovakia

left justify in out

img

 

Päťdesiatdvaročný muž pozval dve šestnásťročné dievčatá do domu svojho otca v Trebišove. Na úvod im nalial alkohol a potom im ponúkol sto eur za to, že zoberú kudlu a odrežú mu penis.

 

„Chcel sa stať ženou. Nás zase zlákali tie peniaze. Tak sme sa dohodli,“ povedala jedna z mladých dievčat televízii Markíza.

 

img

 

Dievčatá sa však počas zákroku zľakli. Keď mužovi zarezali do penisu, krv začala tiecť úplne všade, a tak z domu rýchlo vybehli.

 

img

 

Muža odviezla do trebišovskej nemocnice záchranka. Tam podstúpil operáciu a moementálne sa nachádza v stabilizovanom stave.

 

Prípad vyšetruje polícia. Ak sa dokáže, že dievčatá konali proti vôli muža, majú na krku obvinenie z ublíženia na zdraví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies