Trebišovčan nútil mladú ženu k prostitúcii: Jej predaj do zahraničia zmarili policajti

NETKY.SK • 8 Marec 2017, 13:14 • 2 min
Trebišovčan nútil mladú ženu k prostitúcii: Jej predaj do zahraničia zmarili policajti

TREBIŠOV - Dvaja Trebišovčania (50, 51) čelia obvineniu z obchodovania s ľuďmi. Ich obeťou bola iba 22-ročná žena.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný Viktor D. zneužil jej zlú sociálnu situáciu, ubytoval ju u seba, no musela spávať na zemi a dostávala len minimum jedla.

 

Ako agentúru SITA informoval hovorca Prezídia PZ Michal Slivka, pod hrozbou bitiek ju denne nútil k prostitúcii a zarobené peniaze si nechával. Zákazníkov zabezpečoval telefonicky a vozil ju k nim priamo domov.

 

S vidinou väčšieho zisku dohodol jej predaj a vývoz do zahraničia na prostitúciu. Týmto kšeftom poveril o rok staršieho Vojtecha. Ako uviedol Slivka, ten mladú ženu priviezol do reštaurácie v Michalovskom okrese a za 500 eur ju odovzdal kupcovi.

 

Obchod však prekazili policajti Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii, pod ktorých táto trestná činnosť spadá od roku 2013. Obom mužom teraz hrozí trest  na štyri až 10 rokov. Stíhaní sú väzobne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies