Travis zverejnili skladbu Everything At Once, o produkciu sa postaral Michael Ilbert

NETKY.SK • 26 November 2015, 11:21 • 2 min
Travis zverejnili skladbu Everything At Once, o produkciu sa postaral Michael Ilbert

LONDÝN - Škótska kapela Travis zverejnila skladbu Everything At Once. Pieseň napísal basgitarista a vokalista skupiny Dougie Payne, o produkciu sa postaral Michael Ilbert.

slovakia

left justify in out

Formácia, ktorá v súčasnosti nahráva v štúdiu nové skladby, zverejnila k Everything At Once aj videoklip. Vo videu sa okrem členov kapely predstavil aj nemecký herec Daniel Brühl, ktorý stvárnil televízneho moderátora.


Kapela Travis vznikla v roku 1990, no prvý album Good Feeling vydala až v roku 1997. S nasledujúcimi dvoma nahrávkami The Man Who (1999) a The Invisible Band (2001) sa jej podarilo ovládnuť britský albumový rebríček. Odvtedy vydala ďalšie štyri štúdiovky 12 Memories (2003), The Boy With No Name (2007), Ode To J. Smith (2008) a Where You Stand (2013). Medzi najväčšie hity kapely patria skladby ako Why Does It Always Rain On Me?, Turn, Sing, Side, Closer alebo Re-Offender. Vo formácii pôsobia okrem spomínaného basgitaristu aj Fran Healy (spev, gitara), Andy Dunlop (gitara) a Neil Primrose (bicie).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona