Travis Scott po prvý raz dobyl albumový Billboard

NETKY.SK • 12 September 2016, 13:39 • 2 min
Travis Scott po prvý raz dobyl albumový Billboard

NEW YORK - Americký rapper Travis Scott debutuje so svojou druhou štúdiovkou Birds In The Trap Sing McKnight (2016) na prvej priečke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Pre 24-ročného interpreta je to premiérové prvenstvo v tomto rebríčku.

slovakia

left justify in out

Jeho doterajším maximom bolo tretie miesto, ktoré dosiahol s vlaňajšou debutovou nahrávkou Rodeo. Z novinky Birds In The Trap Sing McKnight, ktorá vyšla 2 septembra, sa v prvom týždni predalo 88-tisíc kópií. Rodák z Houstonu tak zosadil z prvej priečky Barbru Streisand a jej 35. album Encore: Movie Partners Sing Broadway (2016).


Travis Scott, vlastným menom Jacques Webster, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2008. V roku 2013 uviedol na trh mixtape Owl Pharaoh, na ktorý o rok neskôr nadviazal ďalším mixtapeom Days Before Rodeo. V roku 2015 predstavil spomínaný debut Rodeo a následne tohtoročný album Birds In The Trap Sing McKnight. Na poslednom menovanom spolupracoval s interpretmi ako André 3000, Kendrick Lamar, Kid Cudi, Swizz Beatz, Cassie či The Weeknd. Na konte má tiež desať singlov, medzi najznámejšie patria napríklad Upper Echelon (feat. T.I. & 2 Chainz), Don't Play (The 1975 & Big Sean) či Mamacita (feat. Rich Homie Quan & Young Thug).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies