Travis Pastrana a Nitro Circus sa predstavia vo Viedni

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 11:48 • 2 min
Travis Pastrana a Nitro Circus sa predstavia vo Viedni

VIEDEŇ - Legenda extrémnych športov Travis Pastrana osobne privezie do Viedne najväčšiu a najprestížnejšiu motošou Nitro Circus – Moto Mayhem. Veľkolepé divadlo láme rekordy návštevnosti po celom svete a 18. júna vypukne pod holým nebom na štadióne Ernsta Happela rakúskej metropole.

slovakia

left justify in out

Podľa vedúcej osobnosti celého projektu Travisa Pastranu sa treba pripraviť na nevídané zážitky. "Sme neuveriteľne šťastní, že môžeme do Európy priviezť úplne novú šou. Vždy som sa na vystúpenia po Európe veľmi tešil. Tentoraz sme pripravili niečo ešte zaujímavejšie, také čosi ste ešte nevideli. Sám sa európskeho turné neviem dočkať. Návštevníci sa môžu tešiť na dych vyrážajúcu šou postavenú na ukážkach Freestyle Motocros, BMX, Trophy Cars, ale lietať vzduchom budú aj snežné skútre, kreslá či vana na kúpanie," uviedol.

 

Nitro Circus Live bude na vybraných európskych štadiónoch. Motoristický pretekár a kaskadér Pastrana je niekoľkonásobným víťazom X Games, uspel v disciplínach ako supercross, motocross, freestyle motocross či rally racing. Zúčastnil sa aj na pretekoch Nascar a aktuálne jazdí aj Global Rally Cross Championchips. Vo svojich 31 rokoch je žijúcou legendou.

 

Počiatky Nitro Circus siahajú do roku 2003, kedy Travis Pastrana s priateľmi Jeremym Rawlem a Greggom Godfreyom začali nakrúcať videá z garáže, ktoré zmenili životy nielen im, ale i miliónom divákov po celom svete. Televíznu šou vysielali v 60 krajinách a vrcholom bol celovečerný film Nitro Circus 3D Movie, ktorý v roku 2012 uviedli do kinodistribúcie. Ani to však tvorcom nestačilo. Z úspešnej televíznej šou sa stala dych vyrážajúca live šou. Vypredané štadióny v Amerike, Austrálii, Európe aj Afrike s vyše 1,5 milióna fanúšikov hovoria za všetko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies